Du skal bestille for mindst 2.400,00 DKK for at kunne bestille. Din bestillingsværdi er lige nu 0,00 DKK.

C -Paller 1/1

52,00 DKK ekskl. moms

Helpalle C-Godkendt

C-Paller er 3. sorteringspaller. De har små fejl, men er stadig funktionsdygtige.

Den godkendte EUR C-palle er en billigere, brugt palle sammenlignet med B-pallen, men stadig en godkendt EUR-palle. Den er ofte mørkere i træet, og har flere ”fejl”, så som udflisninger i klodser eller brædder,men er dog stadig fuldt funktionsdygtig.
Bemærk! ikke alle paller er varmebehandlet i denne kvalitet.

Vores godkendte assorteret EUR- (brugt) palle har gennemgået et tjek og eventuel reparation, for at sikre den rigtige kvalitet samt bæreevne.

800 x 1200 mm
TYPE: EUR- C-paller

Ved større mængder end dette bedes du kontakte os.

TYPE: Godkendt EUR

Kontakt os for bestilling.

Om EUR-Paller

Vi tjekker altid pallerne, inden de kommer ud til jer. De bliver kvalitetssikret efter gældne regler. Læs om reglerne heruder, eller se den fulde tekst her.

EUR-paller skal fremstilles efter standarden DS 2132 eller (hvad der er det samme) UIC code 435-2, som indeholder regler for pallernes dimensioner, materialer, styrke og mærkning.

EUR-paller må kun fremstilles og mærkes af firmaer, der har licens til det. Reparation af EUR-paller skal udføres af firmaer, der har licens til det, og reparation skal udføres efter reglerne i standarden DS 2157.

EUR-paller holder ikke evigt, og det er vigtigt, at brugerne løbende kontrollerer pallerne og sorterer de beskadigede paller fra. Frasortering skal finde sted når:

et bræt, en revle eller en klods mangler
der er flækket så meget af et top- eller bundyderbræt, at et søm eller skrueskaft er blevet synligt
der er flækket så meget af en klods, at et søm eller skrueskaft er blevet synligt, eller hvis ikke mindst et sæt af de to gange tre mærker kan læses
søm eller skruer har løsnet sig eller stikker op over top- eller bundbrædder
pallen er groft forurenet med olie eller andet, som vil forårsage skadelig afsmitning på godset
pallen har andre skader eller afvigelser fra kravene til mål, trækvalitet eller styrke, som medfører risiko for gods eller personer ved pallens anvendelse.

Andre varer

For fabriksnye paller se her
For pallemøbler se Her

Størrelse 120 × 80 × 14 cm