Du skal bestille for mindst 2.400,00 DKK for at kunne bestille. Din bestillingsværdi er lige nu 0,00 DKK.

Fabriksny EUR

119,00 DKK ekskl. moms

Den Fabriksnye EUR-palle er den mest optimale træpalle, hvor virksomheder stilles høje hygiejnekrav til produktion og godshåndtering.

Kategorier: , ,

Fabriksny EU Palle

Den Fabriksnye EU-palle er den mest optimale træpalle, hvor virksomheder stilles høje hygiejnekrav til produktion og godshåndtering.
Pallen er derfor det mest sikre valg for bl.a fødevare- og medicinalvirksomheder. Pallen er varmebehandlet iht. IPPC mod skov- og svampesygdomme. og er derfor en international returpalle, som benyttes i hele Europa. Endvidere er pallen også godkendt til transport World Wide.

800 x 1200 mm

Om EU palle

EUR-paller skal fremstilles efter standarden DS 2132 eller (hvad der er det samme) UIC code 435-2, som indeholder regler for pallernes dimensioner, materialer, styrke og mærkning.

EUR-paller må kun fremstilles og mærkes af firmaer, der har licens til det. Reparation af EUR-paller skal udføres af firmaer, der har licens til det, og reparation skal udføres efter reglerne i standarden DS 2157.

EUR-paller holder ikke evigt, og det er vigtigt, at brugerne løbende kontrollerer pallerne og sorterer de beskadigede paller fra. Frasortering skal finde sted når:

  • et bræt, en revle eller en klods mangler
  • der er flækket så meget af et top- eller bundyderbræt, at et søm eller skrueskaft er blevet synligt
  • der er flækket så meget af en klods, at et søm eller skrueskaft er blevet synligt, eller hvis ikke mindst et sæt af de to gange tre mærker kan læses
  • søm eller skruer har løsnet sig eller stikker op over top- eller bundbrædder
  • pallen er groft forurenet med olie eller andet, som vil forårsage skadelig afsmitning på godset
  • pallen har andre skader eller afvigelser fra kravene til mål, trækvalitet eller styrke, som medfører risiko for gods eller personer ved pallens anvendelse

Om A1 Pallehandel

A1 Pallehandel er leverandør af alt i paller og palleemballage. Vi løser næsten alle opgaver vedrørende paller. Pallehandleren, som står bag A1 Pallehandel, har handlet med træ- og plastikpaller, træemballage, pallerammer, engangspaller samt halvfabrikata og deraf beslægtede produkter inden for træ- og emballageindustrien siden 1985. Vi har egen import af udenlandske paller og leverer gerne direkte fra udlandet til den adresse, hvor pallerne skal anvendes. Vores kundeservice er meget vidtstragt. Vi tager næsten altid telefonen – også udenfor normal arbejdstid. Vi giver gerne råd og vejledning, og sørger altid for, at varerne er fremme til den aftalte tid, uanset hvor i landet det er. Lad os gerne få en uforpligtende snak.

Andet

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit behov eller eventuelle spørgsmål.

Interesseret i Pallemøbler? Se Her

Se også Fabriksny EUR palle Full load her.