Du skal bestille for mindst 2.400,00 DKK for at kunne bestille. Din bestillingsværdi er lige nu 0,00 DKK.

Lastpalle – Ikke godkendt 1/1

47,00 DKK ekskl. moms

Lastpaller

Lastpaller er brugte, frasorterede EUR hel paller 800 x 1200 mm,som ikke kan godkendes i henhold til EPAL´s standard UIC 435-4 for repererede paller. Det kan være en EUR palle mærket fra steder, der ikke længere har licens. pallerne kan ikke bruges i det danske fragtsystem, men kan sagtens bruges som lastpalle, eller industripalle til eksport i europa. Derudover er der mulighed for at varmebehandle dem, for eventuel eksport til norge.

Disse lastpaller er kasseret, fordi de ikke kan godkendes i henhold til gældende certificeringer.

Vil du hellere se EUR paller? Se Her.

Om EUR Paller

Vi tjekker altid pallerne, inden de kommer ud til jer. De bliver kvalitetssikret efter gældne regler. Læs om reglerne heruder, eller se den fulde tekst her.

EUR-paller skal fremstilles efter standarden DS 2132 eller (hvad der er det samme) UIC code 435-2, som indeholder regler for pallernes dimensioner, materialer, styrke og mærkning.

EUR-paller må kun fremstilles og mærkes af firmaer, der har licens til det. Reparation af EUR-paller skal udføres af firmaer, der har licens til det, og reparation skal udføres efter reglerne i standarden DS 2157.

EUR-paller holder ikke evigt, og det er vigtigt, at brugerne løbende kontrollerer pallerne og sorterer de beskadigede paller fra. Frasortering skal finde sted når:

  • et bræt, en revle eller en klods mangler
  • der er flækket så meget af et top- eller bundyderbræt, at et søm eller skrueskaft er blevet synligt
  • der er flækket så meget af en klods, at et søm eller skrueskaft er blevet synligt, eller hvis ikke mindst et sæt af de to gange tre mærker kan læses
  • søm eller skruer har løsnet sig eller stikker op over top- eller bundbrædder
  • pallen er groft forurenet med olie eller andet, som vil forårsage skadelig afsmitning på godset
  • pallen har andre skader eller afvigelser fra kravene til mål, trækvalitet eller styrke, som medfører risiko for gods eller personer ved pallens anvendelse

Andet

For pallemøbler, se her

Størrelse 120 × 80 × 14 cm