Masonitplade

Masonitplade til effektiv varetransport

En masonitplade er en type plade fremstillet af træfiber. Hos A1 Pallehandel er vores masonit plader skabt til at opfylde de præcise krav inden for transport og opbevaring. Vores sortiment inkluderer to nøjagtige størrelser, der passer perfekt til brug som hhv. bund og top på pallerammer.

Specifikationer: 1150x750x3mm masonitplade

Denne masonitplade er ideel som en bund til pallerammer. Med sine præcise mål på 1150x750x3 mm passer den perfekt ind i pallerammestrukturen og giver en stabil base til at støtte dine varer under transport.

Specifikationer: 1200x800x3mm masonitplade

Vores 1200x800x3 mm masonitplader er designet til at fungere som en pålidelig top til pallerammer. Denne størrelse passer nøjagtigt til toppen af dine pallerammer og hjælper med at beskytte dine varer mod stød og ydre påvirkninger.

Skal du bruge masonit plader?

Kontakt os

Læs mere om masonitplader her

Ofte stillede spørgsmål omkring masonitplader

Masonitplader er en træfiberplade sammensat af fine træfibre, der er fremstillet efter en våd støbeproces uden tilsætning af lim. Masonitpladerne formes ved hjælp af damp og tryk, og træfibre bindes naturligt sammen ved hjælp af lignin.
Masonitplader kommer i specifikke størrelser, der passer til bund og top på pallerammer, hvilket giver en stabil base og beskyttelse for varer under transport.
En masonitplade er fremstillet uden lim

Træfiberne presses sammen under et højt tryk og tørres ved høj varme (kaldet "masonmetoden"). En masonitplade har visse lighedstræk med spånplader og MDF-plader, men en vigtig forskel er, at der ikke anvendes lim under fremstillingen af træfiberpladerne.
De er lavet af træfiber, der med varme, tryk og damp bliver sat sammen til masonitplader.
Masonit pladerne er fremstillet af træfibre og er ikke vandtætte i sig selv. 

Hvis masonitplader udsættes for vand i længere tid, kan de absorbere fugt og blive beskadiget. Derfor er det ikke ideelt at bruge masonitplader i områder, hvor der er risiko for, at de udsættes for vand eller fugt.
crossmenuchevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram