Pallerammer

Pallerammer

Nye rammer

Pallerammer er en vigtig del af logistikken i mange industrier og virksomheder. De bruges primært til transport og opbevaring af løse genstande og materialer, og er en effektiv og praktisk måde at beskytte og organisere varer på.

Vi tilbyder nye og brugte rammer i træ. Pallerammerne fås også varmebehandlede i overensstemmelse med ISPM 15 standarden, hvilket sikrer, at de er fri for skadedyr og sygdomme og dermed egnet til international transport. 

Vores pallerammer er designet til at passe til både helpaller og halvpaller i størrelserne 1200×800 mm og 800×600 mm. Dette gør dem alsidige og velegnede til en lang række forskellige applikationer. Uanset om du har brug for at transportere materialer over lange afstande eller blot ønsker at organisere dit lager mere effektivt, er vores palle rammer en pålidelig og praktisk løsning.

Kontakt os
Ny natur palleramme
Nye varmebehandlede pallerammer
 Str. 1200 x 800 x 200 mm.
Til EUR paller
Nye pallerammer til DS halvpalle
Str. 800 x 600 x 200 mm
Til EUR halvpalle
Ny halv palleramme

Økonomisk og bæredygtig løsning

Brugte pallerammer til brug ved opbevaring eller transport

Brugte pallerammer er en økonomisk og bæredygtig løsning til opbevaring og transport af løsdele. Disse palle rammer er stadig i god stand og kan bruges til en lang række forskellige applikationer, hvilket gør dem til en populær løsning for virksomheder, der ønsker at reducere omkostningerne og samtidig opretholde en høj kvalitet.

Udover at være et økonomisk og bæredygtigt balg, er brugte palle rammer også en nem og praktisk løsning. De er lette at håndtere og kan let stables og transporteres på en palletruck eller andet materiel. Dette gør dem ideelle til brug i forskellige industrier og virksomheder, herunder produktionsvirksomheder, lagerhuse og distributionscentre.
Brugt natur palleramme
Brugte pallerammer
 Str. 1200 x 800 x 200 mm.
Til EUR paller
Brugte pallerammer til DS halvpalle
Str. 800 x 600 x 200 mm
Til EUR halvpalle
Brugt halv palleramme

Palleramme mål

800×600 og 1200 x 800 mm.

Vi tilbyder brugte pallerammer i høj kvalitet, som passer til standard europaller og engangspaller med målene 1200 x 800 mm, samt pallerammer til DS halvpaller, europaller og engangspaller med målene 800x600 mm. 

Kontakt os i dag for mere information om vores sortiment af brugte pallerammer.
Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål omkring pallerammer

Pallerammer er aftagelige rammer, der kan monteres på paller for at omdanne dem til bokse eller containere. De bruges ofte til at stabilisere, beskytte og øge kapaciteten af varer under transport og opbevaring. Vores pallerammer er designet til at være robuste og holdbare, hvilket sikrer sikker håndtering af dine varer.
Pallerammer har 2 forskellige størrelser, svarende til hhv. en EUR palle og en halvpalle. (120x80cm & 80x60cm)
En hel palleramme vejer ca. 8,5 kg. En halvpalleramme ca. 5 kg.
Vores pallerammer er fremstillet af højkvalitets træ, som sikrer styrke og holdbarhed. Vi vælger materialer, der ikke kun er robuste, men også bæredygtige, i overensstemmelse med vores engagement i miljøvenlig praksis.
Ja, man kan genanvende en palleramme. Pallerammer er designet til at blive genbrugt og kan derfor bruges flere gange og er dermed en bæredygtig løsning.
I tråd med vores engagement i bæredygtighed, genanvender vi pallerammer, der ikke længere er egnet til transport og opbevaring. De omdannes ofte til pallemøbler og andre genbrugsprodukter, som kan findes på vores anden hjemmeside, www.palledesign.dk.
Du ringer eller skriver til Helene på 70208199, kundeservice@a1pallehandel.dk.
crossmenuchevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram